Achtergrond foto

Welkom bij AGI Animal Care

Trimsalon

Een trimsalon waar met liefde voor de hond wordt gewerkt en waar wij onze uiterste best doen om de behandeling voor iedere hond zo aangenaam mogelijk te maken. Wij willen graag een goede band en vertrouwen met elke hond opbouwen en trekken daarvoor ook de nodige tijd uit.

Soms wil men een hond alleen laten wassen en föhnen of alleen de nageltjes knippen. Ook dat is prima! Hoe beter een hond is bijgehouden hoe mooier het eindresultaat!

Bij ons worden de honden niet vastgelegd als ze even moeten wachten maar kunnen gewoon lekker rondlopen in de trimsalon of een dutje doen op de hondenbank.

Vakantieverzorging aan huis (omgeving Eersel)

Gaat u op vakantie of kunt u om een andere reden tijdelijk niet voor uw paard, kat, konijn of vogel zorgen, dan kunt u gebruik maken van de diensten van AGI Animal Care.

Professionele dierverzorging van uw huisdier bij u thuis. Uw dier krijgt niet te maken met de stress van een andere omgeving en/of vreemde huisdieren.

Konijnenpension

Wij hebben onze service uitgebreid met de opvang van konijnen en cavia's tijdens uw vakantieperiode.

Uw dier wordt buiten gehuisvest in één van onze ruime dierenverblijven (120x50 cm met binnenhok), en dagelijks voorzien van goede zorg, vers eten, drinken, hooi en groenvoer.

Mail of bel ons om een plekje te reserveren zodat u de zorg tijdens uw vakantie voor uw huisdier goed heeft geregeld.

Wij hebben geen mogelijkheid om afstandkonijnen op te vangen, hiervoor dient u contact op te nemen met het plaatselijke dierenasiel.

Terug naar beginpagina of naar onze Alpaca's in Alpaca Garden Inukshuk

KonijnBorder colliePaard

Wouter Coenradie
Hazenstraat 12
5521 NH Eersel
wouter@coenradie.nl